Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Djibouti

Proprietate de vânzare în Djibouti

 Djibouti se află în Cornul Africii și este o țară care se învecinează cu Eritreea spre nord, Etiopia spre vest și spre sud și spre Somalia spre sud-est. În Djibouti se află una dintre cele mai bazine de apă sarate din lume: Lacul Assal, situat în deșertul Danakil. Capitala sa este Djibouti, care este situată în regiunea de coastă Djibouti, în Golful Tadjoura. Cea mai mare parte a populației din întreaga țară locuiește aici, pentru că este orașul mai mare și este situat de-a lungul unei importante rute comerciale maritime, între Marea Roșie și Golful Aden și este principalul port de import-export.

 

Capitala este un loc minunat de a căuta proprietăți de vânzare în Djibouti, deoarece este de așteptat să crească cu aproximativ 7% în 2019, în principal datorită creșterii investițiilor în infrastructură, inclusiv a porturilor și a căilor ferate care leagă Djibouti de Etiopia.

 

Guvernul intenționează să dezvolte piața imobiliară din țară, atât de mult încât a înființat un secretar de stat în Ministerul Locuințelor și Dezvoltării Urbane, motiv pentru care vă sfătuim să cumpărați proprietăți de vânzare în Djibouti.

Momentul favorabil pe piața imobiliară este, de asemenea, susținut de un climat politic stabil și de o creștere puternică de securitate, astfel încât perioada de investiții în proprietăți de vânzare în Djibouti este extrem de favorabilă și există oportunități considerabile pentru investitorii imobiliari.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB